Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Použitím selského rozumu by to snad šlo vyřešit

Daně a poplatky se vypisují podle zákona. Tím je popřena celá dosavadní kultura a zaděláno na katastrofu. Zákony si samozřejmě pořizují sami pro sebe s hlavním zaměřením, zařídit si život parazitů, případně také pro ostatní, kteří se jim vetřou do přízně a budou jim dělat potřebné poskoky.

 

  Jestliže jsme jako tvorové se sociálním chováním nadáni geneticky morálkou, musíme usilovat o obnovení světa, kde platí vrozené, přirozené zákony. Už se nedá napsat zvykové, protože posledních pár tisíc let je nám vnucován, dokonce s požehnáním právníků, soubor různých paskvilů, na které si nikdy nemůžeme zvyknout. Daleko úspěšnější byl Mojžíš, když nechal vytesat do skály, že se mimo jiné nesmí vraždit, krást a lhát. Dva tisíce let jsme se snažili naplnit tyto zásady, které naprosto odpovídají naší přirozenosti a potřebám. Získali jsme tím náskok před ostatním světem. Jenomže teď jsme zpět v době předkřesťanské, barbaři hlásají, že mají jiné desatero. Jmenuje se to Listina základních práv a svobod, kde hlavní přikázání zní:

    Daně a poplatky se vypisují podle zákona.

Tím je popřena celá dosavadní kultura a zaděláno na katastrofu. Zákony si samozřejmě pořizují sami pro sebe s hlavním zaměřením, zařídit si život parazitů, případně také pro ostatní, kteří se jim vetřou do přízně a budou jim dělat potřebné poskoky.

   Při vší bídě máme trochu štěstí. Jsou totiž očkovaní. Ve dvacátém století, jim podobní, velmi narazili, když také popřeli morálku, vraždili, kradli a lhali. Naprosto se to neosvědčilo, prohráli svoje války a museli se zříci zcestných ideologií. Potom se konal soud a někteří, co přežili, stáli před tribunálem, zodpovídali se a museli pykat. Samozřejmě nebylo to zcela důsledné, ale pro ty dnešní z toho přece jenom vyplynulo poučení: Ve jménu zajištění parazitské existence se přímo vražit nevyplácí. Ale také zjistili, že když se použije přiměřené násilí, přihlouplá propaganda, obelhávaní a rozdávání blýskavých cetek ve formě dotací, subvencí, příspěvků, vyznamenání, uznání, dávek a ozdobných her, dá se to pořídit i s použitím zbývajících pomůcek, tedy krádeže a lži. Ostatně krádež byla od jakživa hlavní téma všech neschopných a hloupých. Vražda a lež jsou jenom pomůcky k dosažení cíle, usadit se těm co umí něco užitečného za krk a prohledávat jim kapsy. Když si aktuální parazitičtí vládcové netroufají vraždit, musíme děkovat všem těm, kteří se zasadili svými oběťmi za tento významný pokrok. Jenomže hlavní úkol stále zůstává nesplněn. Dál kradou a lžou. Díky tomu se schyluje k další katastrofě, příznaky lezou ze všech koutů. Především jim musíme odebrat koryta ze kterých se živí a přihazují služebnictvu, které obsluhuje mikrofony, silné reflektory v televizních studiích, kde podstrkuje přiměřeně nezávadné otázky a píšou neškodné články v novinách, co bylo na slavnostní večeři, kdo byl vyznamenán a kdo pálil na černo kořalku.    Jestliže užíváme významnou výhodu a můžeme dýchat, mluvit, psát, pracovat, cestovat, danou miliony obětí těch před námi, musíme pokračovat v jejich odkazu a dokončit jejich dílo, postavit se zlodějům na odpor a nastolit zpět původní pořádky, kdy ten, co nás vedl na lov proti velkým zvířatům, posléze spravedlivě rozdělil kořist, podle toho, jak se kdo osvědčoval při podmiňujících činnostech. Je zřejmé, že nestačí prohlásit krádež za hřích, ze kterého je možné se vyzpovídat, u oltáře odříkat pokání. Je potřeba ustavit soud z těch, kteří jsou vybaveni příslušným intelektem a morálkou. Ten soud potom vynese přísné tresty a zakáže krádež jednou provždy. Problém máme jen v tom, sehnat právníky, kteří jsou schopní kvalifikovat krádež jako zločin, ne jen když kapsářka vytáhne někomu peněženku z kabátu, nebo když lupič vylomí dveře a vykrade byt. Násilí se totiž stalo státní politikou, hlavním motivem parazitů, kteří vládnou. Místo obce, kde všichni spolupracují na základě svobodné vůle, jsme nuceni především odevzdávat peníze pod tvrdou sankcí všem možným příživníkům. Běda všem, kteří mají nezatemněný rozum, opírající se o původní výklad morálky. Přihlížet organizovanému zločinu je zdrcující, i když vše jakoby legalizují stohy vyhlášek a zákonů. Ocitáme se v cizím světě, kam zřejmě nepatříme, to vede k rozvoji duševních poruch, na které nezabírají prášky.

   Naprosto ponuré je, že nám nepomůže víc pracovat, pokrok vědy, techniky, snažit se, stejně nás okradou pořád ti samí hloupí a neschopní díky palebné síle, kterou mají pod palcem. Budou dál pomocí podplacené klaky opakovat, že to jinak nejde, „někdo vás musí vést“. Ještěže jsou na světě země, kde v parlamentu sedí ti, co tvořivě pracují a trochu nových zákonů navrhují a schvalují ostatní pracující. Žádná legislativní smršť, díky čemuž tady nevíme, co bude zítra se studnou, ze které pijeme, s polem, které nás živí, s kostelem, kam se chodíme podívat nebo i modlit.

 

Karel Pavlíček

 

Autor: Karel Pavlíček | sobota 25.1.2014 12:55 | karma článku: 16,36 | přečteno: 570x
  • Další články autora

Karel Pavlíček

Samizdat - vláda neschopných

Stimulačním motivem neschopných je krádež. Výsledkem vlády neschopných je nevýkonná, společnost s vyděšenými zchudlými občany obávajícími se oprávněně nových právních nařízení na ekologicky devastované planetě.

29.5.2019 v 11:41 | Karma: 16,37 | Přečteno: 538x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Zachránit nás mohou jen počítace vybavené logikou

Z civilizace si politici po stoleté postupné demontáži původních křesťanských morálních zásad udělali ráj pro sebe a povaleče a žalář pro pracující. Žijeme ve společnosti tvrdě ovládané lidmi s omezeným intelektem.

31.7.2018 v 21:34 | Karma: 17,13 | Přečteno: 325x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

SAMIZDAT

Místo scestných teorií, které smolí socialističtí ideologové, se musíme vrátit k uznávání morálních principů, které máme uložené v dědičné informaci.

11.5.2018 v 10:08 | Karma: 9,75 | Přečteno: 245x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Místo národních podniků na traktory s dělníky máme národní podniky na předpisy s úředníky

Prý máme nízkou nezaměstnanost, ve skutečnosti vysokou, protože politici a úředníci nedělají nic co by se dalo prodat na trhu. Kdyby aspoň přehazovali písek z jedné hromady na druhou, ale oni nám ještě hážou klacky pod nohy

16.3.2018 v 14:00 | Karma: 34,43 | Přečteno: 956x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Samizdat III.: Svět jak má být, skončil v roce 1914 na sv. Annu

Teoreticky by nás lidé ve vedení společnosti za naše daně měli chránit před nebezpečím, tihle nás okrádají, předhazují nás lobbistickým skupinám, oligarchům s jejich subvencemi a dotacemi, tisknou peníze a zadlužují nenarozené

26.9.2017 v 14:15 | Karma: 16,07 | Přečteno: 373x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum. Nahradit ji může Havel

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  13:55

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy jako ministryně pro vědu a výzkum. Jméno...

Muž se nadýchal chemikálie, která unikla z tlakové lahve. Patrně jde o chlor

25. dubna 2024  13:45

Kvůli úniku neznámého štiplavého plynu zasahovali hasiči ve středu a ve čtvrtek v Gorkého ulici v...

Zastal se urážené kamarádky, schytal kopanec do hlavy. Policie hledá útočníka

25. dubna 2024  13:42

Pražští policisté pátrají po agresorovi, který v březnu v Karlíně napadl jiného muže. Incident se...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  13:40

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik