Samizdat III.: Svět jak má být, skončil v roce 1914 na sv. Annu

26. 09. 2017 14:15:02
Teoreticky by nás lidé ve vedení společnosti za naše daně měli chránit před nebezpečím, tihle nás okrádají, předhazují nás lobbistickým skupinám, oligarchům s jejich subvencemi a dotacemi, tisknou peníze a zadlužují nenarozené

Musíme napravit hanebný stav vedoucí ke katastrofě. Rozumově omezená primitivní mafie ovládla společnost. Politici kvůli daňovému břemeni udělali z nás pracujících zchudlé, tudíž dle jejich měřítek nevýznamné strojky na jejich peníze. Mluví, jednají a dominují zde oni, ve skutečnosti obyčejní zlodějíčci. Takovou konstelaci historie nepamatuje. Jakmile nechali po první světové válce daně na vyzbrojovací úrovni 25% místo původních 10% za císařství, dopustili se tím odporného prohřešku. Začala velká daňová loupež, která se rozrostla podobným postupem po druhé světové válce a trvá i v třetím tisíciletí. Je naprosto nelogické, abychom platili válečné daně v míru. Na tomhle balíku totiž začala parazitovat smečka lidí, kteří se kvalifikovali jen tím, že s jejich slabým rozumem nechápou, že se jedná o nebezpečnou situaci, kdy může kde jaký blázen placený z daňové hromady, přivést takto zotročenou společnost k zániku. Politici se účelově zřekli křesťanských zásad o tom, že vraždit, krást a lhát se nesmí, tím zvrátili civilizační proces zpět do starověku, někteří se při tom dál farizejsky křižují. Tímto si tak pořizují blahobytný život na úkor těch, co pracují.

Nejmenovaná eurokomisařka v Bruselu, když dostane měsíční skoro milionový balík za občasné posedávání na polstrovaných židlích v příslušných sálech, musí mít pocity faraona Ramesse II s dojmem, že je ztělesněním boha na zemi a oprávněná nechat nás opět stavět pyramidy tentokrát ve tvaru sociálního státu, který se na rozdíl od těch kamenných, rozpadá.

Je naprosto nepochopitelné, že jsme si nevzali poučení z událostí v Německu, kdy demokraticky zvolený idiot způsobil hrůzovládu s miliony obětí. Jsme v situaci Židů v třicátých letech minulého století. Teoreticky by nás lidé ve vedení společnosti za naše daně měli chránit

před nebezpečím, tihle nás sami okrádají, předhazují nás lobbistickým skupinám, které nás obírají podle umělých zákonů, oligarchům s jejich subvencemi a dotacemi, centrálním bankám s jejich tiskárnami peněz a tak zvanými fiskálními opatřeními.

Politici místo toho, aby nás chránili, tahají do Evropy naše vrahy a jsou schopni pouze trapné tryzny za stovky obětí. Jsou lhostejní k reálnému nebezpečí, kdy nás stoupenci militantní víry přečíslí, což nebude tak dlouho trvat při současném vývoji porodnosti původního obyvatelstva a přírůstku v rodinách žijících z podpor, kteří se tak mohou bavit tím, že z nudy dělají děti. A my zchudlí vystrašení poplatníci jen přihlížíme, jak penězi omámení vůdcové, tančí kolem zlatého telete odlitého z našich daní.

Dalším logickým výsledkem konání těchto primitivů je neúspěch. Vytvářejí nelidskou společnost, kde rostou počty duševně nemocných, nedokážeme vyřešit problémy s dopravou, odúrodňováním polí, hrozíme se teroristických útoků, sucha, letních veder. Mladí lidé si těžce zajišťují základní věc, jako je bydlení, o oteplování prostředí nemluvě. Opakuji, jde především o daně. Politici používají otevřeně nátlak, běda tomu, kdo by se pokusil zatajit pár korun příjmu. Násilím vybírané daně jsou jen organizování otroctví na jiný způsob. Jsme geneticky vybaveni smyslem pro spolupráci a zodpovědnost, vše by šlo i na základě dobrovolnosti. Jakmile nedokážou poznat, že svoboda je lepší než násilí, jsou hloupí. Především jim musíme vysvětlit, oč jde. Vypadá to, že s jejich omezeným rozumovým vybavením ani nevědí, co činí, to by je ještě mohlo omluvit podle Bible. Pravda a prozřetelnost nezná odpuštění hříchů, za všechno budeme muset pykat, dříve nebo později. Možná, kdyby pochopili, že jenom pokračují v násilných metodách všech diktátorů s tím malým rozdílem, že se u toho střídají a říkají tomu demokracie a s námi jste konečně svobodní a podobné žvásty, odevzdali by klíče od kanceláří, kriminálů a limuzín jako jejich komunističtí předchůdci. Musíme pokračovat v úsilí, které stálo životy milionů mužů a žen, počínaje vzpourou otroků v Římě, přes válku Severu proti Jihu v Americe, v boji proti totalitním manýrům církevních hodnostářů ve středověku a totalitám 20. století.

Hrnce plné masa s antibiotiky, chleba z modifikované pšenice, cibule ošetřená insekticidy a fungicidy, koblihy smažené na řepkovém oleji, nám nesmějí zacpat hubu, ztučnit srdce a zmátořit mozek. Už se ani nedokážeme rozmnožovat, spermie mužů nezaručují oplodnění, takže hrozí, že budou demokraticky zvoleni ti, kteří posedávají v parku s těmi, co lenoší v ubytovnách pro migranty. Ti potom, hlavně nám jakoby mužům vysvětlí, oč se tady ve skutečnosti jedná, hlavně to bude dost bolet v rozkroku ty, co to přežijí.

Ani si tohle nezasloužíme; naštěstí budeme mít silného pomocníka. Do hry vstupují počítače vybavené nejen fenomenální pamětí, ale také logikou. Během pěti let si bude moci každý, po zadání svých zdravotních údajů, určit přesnou diagnózu svých potíží a dozví se optimální způsob léčení, který bude zjišťovat příčiny nemocí, ne důsledky, které dnešní lékaři léčí prášky a kdo bude mít zájem, může se dozvědět, kam dospěje společnost pod vedením parazitů a co by se mělo dělat, aby to tak nedopadlo. Výsledek analýzy od logického počítače by mohl vypadat asi takto:

Můžeme naprosto zodpovědně konstatovat, že experimenty trvající asi sto let s parazitickou společností vedenou lidmi, kteří žijí z daní, se nedaří. Ať se jedná o Severní Koreu s Kimem, Německo vedené Merkelovou, Francii, třeba Norsko i Rusko, Rakousko, samozřejmě Česko se Zemanem. Při tom na cestě před námi leží v prachu poklad v podobě návratu ke společnosti spolupracující, která se osvědčovala celou fylogenezi druhu člověk. Stávající rozumově omezené parazity žijící z daňového lupu, musíme uklidit do kouta, kde je odjakživa jejich místo. U mikrofonu a rozhodování je vystřídají lidé, kteří sami platí daně z tvořivé činnosti, ti uvažují a jednají docela jinak než shora uvedení. Ti potom určitě odsouhlasí iniciování a schvalování zákonů voliči referendem, budou se scházet čtyřikrát do roka na krátká zasedání, budou konzultovat strategické záměry, kdy administrativní výkony související s funkcí omezeného státu, vykonávají úředníci. Rozhodně bude omezeno také daňové nevolnictví, bohatí a uvědomělí občané, kterých bude většina, budou platit jen na to, co uznají za vhodné. Tedy především svoji bezpečnost, aktuálně bez migrantů, základní školství a některé sociální výkony, včetně zdravotní péče se spoluúčastí. Svoje daně si samozřejmě nechají do haléře zúčtovat, aby se na nich nemnožili další příživníci, jak je dnes pravidlem. Kde by byli dnešní parazitičtí politici s jejich daňovými zákony, kdyby na nás nenechali mířit policejní samopaly, vrčet vycvičené psy, s pseudo právníky, pokřivenou jurisdikcí, oplocenými kriminály. Bez použití násilí by na svoje zničující kejkle nedostali od těch, co tvořivě pracují určitě ani kačku.

Především se musejí angažovat lidé, kteří díky svým rozumovým vlastnostem odsoudí vraždu, krádež a lež, nehledě na různé Listiny a umělé zákony, nebo alespoň ti, co se nechají pokřtít a slíbí na svoji čest, že se podobných přečinů nikdy nedopustí, protože odpuštění hříchů se koná jen v křesťanské pravouce, ve skutečnosti nikdy ne.

Jestliže neschopné vystřídají ti, kteří umí opravit auto, postavit dům, vypěstovat obilí a ještě k tomu dokážou nosit vodu, když hoří sousedovi stavení, tedy nezištní a obětaví, empatičtí, kteří řeší problémy, místo vydávání nařízení nepřítomným pod pohrůžkami, výkon společnosti takto spolupracujících, se zmnohonásobí. Vyřešíme stávající problémy, uklidníme se beze strachu z budoucnosti, ubude léčeben pro duševně choré, dostavíme proluky ve městech a mladí manželé si postaví vlastní dům bez hypotéky do důchodového věku. Večer budeme zpívat bez obav z OSA, zakouříme si bez obav z policie a zatančíme si na slavnosti, kterou zorganizují občané, ne pracovníci odboru kultury na městském úřadě.

Karel Pavlíček

Autor: Karel Pavlíček | úterý 26.9.2017 14:15 | karma článku: 16.07 | přečteno: 373x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 7.98 | Přečteno: 190 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.73 | Přečteno: 206 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.75 | Přečteno: 613 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.27 | Přečteno: 529 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 472 | Diskuse
Počet článků 49 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 926
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...