Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

SAMIZDAT

Místo scestných teorií, které smolí socialističtí ideologové, se musíme vrátit k uznávání morálních principů, které máme uložené v dědičné informaci.

SAMIZDAT

Žijeme ve společnosti likvidované rozumovými omezenci, kteří pro sebe akceptovali ponižující a nebezpečnou roli parazitů žijících z práce druhých. Nedodržují nejzákladnější principy vrozené lidské morálky definované tři tisíce let v Desateru. Přitom před sto lety jsme byli svobodní, od té doby nás postupně zotročuje primitivní mafie, které musíme platit zvyšující se daňové výpalné. To, že nás okrádají o peníze, není to hlavní, likvidují především v mužích pud sebezáchovy, taky se tomu říká odvaha a statečnost. Musíme se opět ubránit a nejde o lakotu. Jakmile se necháme okrást, tak se za naše peníze přemnoží loupežníci, zloději, politici, úředníci, právníci, politologové, sociologové, všichni na výplatní listině. Parazité nás zabíjejí, někoho hned, některé pomalu.

   Ocitli jsme se v době předkřesťanské. Naši vůdcové se nechtějí nechat pokřtít, protože zákaz vraždy, krádeže a lži, by znemožňoval násilný výběr daňového výpalného a jejich další mafiánské praktiky.  S jejich intelektuální výbavou nejsou schopni pochopit, že dodržování morálních pravidel podmiňuje úspěšné přežití jednotlivce, samozřejmě i lidské společnosti. Díky jejich nesmyslným sociálním experimentům dochází k vraždám. Oni sami primitivně rozkrádají státní rozpočet, z toho se blahobytně živí a nalhávají těm naivním: „S námi jste konečně svobodní, jen nám musíte odevzdat nejméně půlku své výplaty.“ Nemá smysl vyčítat nepoučitelnému hlupákovi jeho chyby a nechat jej v postavení, kdy může bez trestu vršit nesmysly dál. Musíme je vyměnit za ty, co vnímají co je to morálka a jsou schopni tyhle zásady realizovat u sebe i ostatních. Nejde o nic nového, v historii je na to dost příkladů, úspěšné musíme zopakovat, jinak jsme bezhlavé stádo, které pár přihlouplých zlodějů táhne k propasti. Příslušnost kohokoli ke státní mafii dokumentuje jeho souhlas s používáním násilí při vybírání daní s tím, že akceptuje umělé zákony, které popírají vrozenou morálku. Jedná se především o neúprosné kriterium intelektu. Kdo provádí mafiánské praktiky v politice, kdo spolupracuje a dokonce kdo toleruje tohle řádění, je rozumový omezenec a nemá v žádných rozhodovacích pozicích co dělat, protože je smrtelným nebezpečím pro přežití civilizace. Tihle také lidé, na rozdíl od historických předků, nechtějí respektovat křesťanské principy, které se dva tisíce let osvědčovaly. Pohanská knížata měla své bohy, ale Bůh křesťanů s doprovodnou ideologií jim připadal lepší, i když jim zakazoval tři manželky, vraždu, loupež a lež. Jednalo se o svobodné samostatné muže, kteří osvědčovali svoje schopnosti v namáhavém zápase o přežití, na rozdíl od dnešních závisláků, přisátých na státní rozpočet. Můžeme pominout jsoucnost Boha, přesto kouzlo křesťanství dál spočívá především v tom, že vzniká společnost lidí, kteří respektují morálku, čili nepodvádějí se, neokrádají, dokonce si pomáhají navzájem i proti nepříteli, což bylo vždycky aktuální a platí to i dnes. U těch, co se nechali pokřtít, se jednalo o intelektuální výkon, to znamená, že to nedokázali všichni, jen ti nejlepší, kteří potom zplodili úspěšnou generaci, takže jsme tady i my. Jenomže v současnosti touha po moci a mamonu zase ohrožuje naší existenci a pohané na hradě, v parlamentu, senátu a radnicích nechápou, oč jde.

    Rozdělili jsme se na dvě skupiny. My, co pracujeme, musíme žít podle Desatera, protože jinak by se náš svět zhroutil pro nedostatek potravin k jídlu, domů, kde je v zimě teplo a v létě chládek. My nemůžeme vraždit, krást a lhát. Trapné je to, že dosud mlčíme a zbaběle platíme mafii výpalné. Druhá skupina sedí v klimatizovaných sálech a zabývá se organizováním podvodných kejklů, jak všechny co pracují okrást. Za tím účelem se různě seskupují, potom zase rozdělují, vytvářejí koalice a opozice, ale ponurý cíl je drží pohromadě. Jakoby pracují tím způsobem, že zvedají levou nebo pravou ruku namáhavě do výše ramene, nebo volí mezi dvěma knoflíky, aby posléze odsouhlasili zákony, vyhlášky, nařízení, směrnice, které mají jedno společné - popírají vrozenou lidskou morálku, která nám umožňuje přežít.

    Jestliže se chceme zachránit, musíme trvat na uspořádání společnosti, které nás provázelo celou historii od té doby, co jsme slezli ze stromů, s různými excesy vyvolanými opět jen těmi, co žili z druhé ruky. Místo scestných teorií, které smolí socialističtí ideologové, se musíme vrátit k uznávání morálních principů, které máme uložené v dědičné informaci. Podle ní vrátí občan dobrovolně obálku s penězi majiteli, které nalezl večer na cestě, na jméno, co bylo uvedeno v adrese. Návod je ještě pořád k dispozici, nehledě na zbloudilé ovečky v církvi a farizeje ve stranách, kteří chtějí těžit ze zbytku křesťanství.

   Je nesporné, že v prvním tisíciletí před naším letopočtem, kdy společnost ovládali a sužovali faraonové a králové, se rozhodlo několik geniálních jedinců vytvořit proti otrokářské ideologii faraonů o tom, že jsou zástupci bohů na zemi a mají tudíž právo ovládat a okrádat ostatní členy společnosti, model chování, založený na vrozené morálce. Jednalo se o křesťanství. Je téměř neuvěřitelné, že navzdory těžkým životním podmínkám, kterým byli vystaveni jako opozice mocenské kliky, dokázali tohle rozhodující dílo uvést do povědomí společnosti a posléze prosadit. Hlavní myšlenkou byla spolupráce členů lidského společenství na úkolech, které podmiňovaly přežití, tedy získání potravy, přístřeší a samozřejmě ochrany před konkurujícími útvary. Hlavní zásady byly uloženy do Desatera a posléze rozvedeny v Bibli. Rozhodující bylo, že vražda, krádež a lež byly definovány jako zločiny. V podstatě se jednalo o návrat k původnímu morálnímu uspořádání lidských společenství, tentokrát s písemně definovanými zásadami umožňujícími úspěšné přežití skupiny, které se formulovalo celou antropogenezi lidského rodu a které máme všichni uloženo v dědičném sociálním chování.  Důležitým, skoro rozhodujícím faktorem je skutečnost, že pokud se ze soužití lidské skupiny vyloučí násilí, dojde automaticky k prosazení morálních a schopných do čela. Další velmi účelné ustanovení je v Bibli, kde stojí psáno: Kdo nechce pracovat, ať nejí. Lidé, kteří tvůrčím způsobem pracují, nesporně zlepšují výkony jejich mozku, čili zlepšují svoje předpoklady pro přežití v úspěšné skupině. Kdo nepracuje, musí se uchýlit ke zločinu, což nepříznivě ovlivňuje jeho progresivní rozumové výkony.

    Díky tomuto úspěšnému modelu chování, který představuje pokračování původní sociální výbavy, jsme ve středověku překonali existenční potíže spojené s výkyvy počasí, neúrodou, morovými ranami, porazili jsme v bitvách vetřelce s nenávistným náboženstvím. Optimum ve společnosti na našem území nastalo na přelomu 19. a 20. století s kuriálním volebním právem, kdy v monarchii v horní a dolní komoře nebyli, na rozdíl od dnešních poměrů, žádní zlodějští parazité s daněmi kolem desíti procent. První světová válka, kterou vyvolali neschopní monarchové, která se jim vymkla z rukou, když se změnila v nesmyslná jatka, iniciovala nástup revolucionářů, kteří převzali monarchistickou zálibu v moci a majetku, ale potlačili křesťanský model chování, když začali vraždit a zvyšovat daně, jako zdroj peněz pro sebe a zástupy přisluhovačů. Začali ideologickou kampaň proti původní morálce. Zcela nesmyslně zrušili kuriální volební právo, kdy směli volit jenom ti, co platili daně, takže se do rozhodovacích funkcí mohli dostat profesionální politici, lidé vytržení ze souvislostí provázejících lidskou společnost, bohužel lidé, kteří nepostupují žádný objektivní výběr podle jejich schopností tvořivě pracovat, takže politikem se může stát jakýkoli idiot, jako byl Hitler, Stalin a další v současnosti. Když politici popřeli morální křesťanské zásady a vytvořili si umělé nepřirozené normy chování, když si odhlasovali dva miliony zákonů, vyhlášek, nařízení, směrnic, používajíc daně jako výpalné pro financování jejich zločineckého modelu, jedná se v podstatě o organizovanou mafii. Tentokrát se automaticky do čela generují neschopní, kteří nedokázali ze zdokumentované historie zjistit, co je pro společnost existenční nutností, tedy morálka. Tihle rozumoví omezenci nedokáží vyřešit žádný z klíčových problémů, počínaje dopravou, bytovou nouzí, problémem s přibýváním nepřizpůsobivých, zvyšujícím se nárůstem duševních chorob u obyvatelstva, se stárnutím populace, z toho plynoucím neufinancovatelným zdravotnictvím a sociálním zajištěním, kdy kupící se problémy řeší inflací a zvyšováním daní. Klíčovým, zdrcujícím problémem, který je naprosto mimo jejich schopnosti, je znečišťování životního prostředí chemizací zemědělství a neschopností recyklovat odpad beze zbytku, především pak  narůstání podílu CO2 v atmosféře, z toho plynoucí oteplování planety, které vede k prohlubování problémů s přežitím lidské rasy.

 

Karel Pavlíček 

 

 

 

Autor: Karel Pavlíček | pátek 11.5.2018 10:08 | karma článku: 9,75 | přečteno: 245x
  • Další články autora

Karel Pavlíček

Samizdat - vláda neschopných

Stimulačním motivem neschopných je krádež. Výsledkem vlády neschopných je nevýkonná, společnost s vyděšenými zchudlými občany obávajícími se oprávněně nových právních nařízení na ekologicky devastované planetě.

29.5.2019 v 11:41 | Karma: 16,37 | Přečteno: 538x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Zachránit nás mohou jen počítace vybavené logikou

Z civilizace si politici po stoleté postupné demontáži původních křesťanských morálních zásad udělali ráj pro sebe a povaleče a žalář pro pracující. Žijeme ve společnosti tvrdě ovládané lidmi s omezeným intelektem.

31.7.2018 v 21:34 | Karma: 17,13 | Přečteno: 325x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Místo národních podniků na traktory s dělníky máme národní podniky na předpisy s úředníky

Prý máme nízkou nezaměstnanost, ve skutečnosti vysokou, protože politici a úředníci nedělají nic co by se dalo prodat na trhu. Kdyby aspoň přehazovali písek z jedné hromady na druhou, ale oni nám ještě hážou klacky pod nohy

16.3.2018 v 14:00 | Karma: 34,43 | Přečteno: 956x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Samizdat III.: Svět jak má být, skončil v roce 1914 na sv. Annu

Teoreticky by nás lidé ve vedení společnosti za naše daně měli chránit před nebezpečím, tihle nás okrádají, předhazují nás lobbistickým skupinám, oligarchům s jejich subvencemi a dotacemi, tisknou peníze a zadlužují nenarozené

26.9.2017 v 14:15 | Karma: 16,07 | Přečteno: 373x | Diskuse| Politika

Karel Pavlíček

Samizdat II. pokračování: Svět jak má být, skončil v roce 1914 na sv. Annu

Snížení daní zajistí návrat k vytvoření společnosti spolupracujících, místo současné parazitické. Příznaky společnosti parazitické známe dokonale, společnost spolupracujících z konce 19. století vypadala diametrálně jinak.

22.7.2017 v 19:44 | Karma: 16,70 | Přečteno: 442x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik