Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připomínáte mi Vasila Bil'aka, který chtěl v roce 1988 řešit neúspěchy přestavby. Nelze nemocného léčit tím, co jeho nemoc způsobilo. Vaše recepty jsou příčinou ekonomického krachu tohoto režimu Rv

0 3
možnosti
JP

J80o19s83e83f 91P34o87t78r

23. 12. 2012 12:39

Pane Pavlíček,

Jsem proto vyhnat současnou vládnoucí garnituru a nahradit je vládci, kteří nám skutečně přinesou bohatství, štěstí a mír.

Ale pomůžu vám s výběrem nových vládců : Ústřední výbor KSČM, nebo nový osvícený monarcha, nebo vy osobně p. Pavlíček s vašimi kamarády, nebo mimozemšťané - zkuste se zeptat NASA, co Mars, nenašlo by se tam něco ?

Asi se vám v životě něco nepovedlo a proto všady vidíte rozklad, zmar a bezvýchodnost a umocňujete to svojí pokřivenou analýzou historie. Nejlepší na tom je,že hlavní kámen, který nás tísní jsou profesní komory.

Jste šiřitelem blbé nálady!

0 3
možnosti
VV

Myslím, že prof.komory byl jen příklad.Ne, jádro. Všady jinde nemáte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Hezké a dosti reálné.

Jen s tím řešením jsem výrazně skeptičtější. V listopadu/prosinci ´89 jsem došel k názoru, že musí odrůst 2 generace, aby se napravily důsledky komunistického experimentu. Óóó, jaký jsem byl naiva.

Duševní marasmus se prohloubil a neschopnost vzájemné komunikace brání vymezení základních problémů a společné aktivitě proti nim.

Jakákoliv občanská aktivita mimo systém partají byla pohaněna a téměř postavena mimo zákon. A lidé nevědí co se s nimi děje a kudy kam.

Obávám se, že bude ještě delší dobu muset fungovat ohlupování a okrádání občanů, aby konečně objevili svou schopnost postavit se zlu a společnými silami ho zahnat.

Další má obava spočívá v tom, že to bude ještě trvat dlouho, hodně dlouho...

2 1
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik