Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už se taky učím skákat do hrobu jako blogger, ale žasnu, co lidí v mém věku -  naletělo, ale stále se opájí nadějí, že zúčelnění státní mašinerie a malinké snížení daní udělá víc než zázrak. Ne že bych třeba nezrušil malé kraje v zemičce menší než Bavory, ale v počtu ouřadů a jejich formulářů to gros není. Ani snížení daní není samospasitelné ani čekání na ekonomického svatého Václava. Už tu byli dva a celkem nic. Některé věci prostě řešit v dohledné době nejdou. Němci nám nezaplatí za "polotovary" víc než musí, ale kdo ty statisíce zaměstná? A to ještě berou v Boleslavi čtyřicet táců. Do USA vyvážíme  s podstatně vyšší přidanou hodnotou, ale relativně málo. Pomůže nám nová zóna EU-USA? Bez produktivity alespoň na úrovni Finska (je dvojnásobná) s problémy nehneme.

0 0
možnosti

Co Vám brání ve výkonu povolání? Jaký paragraf ve stavebním zákonu?

Pomíjím zbytek článku, který používá podivné "důkazy" na podporu Vašeho názoru.

0 0
možnosti
Foto

Milý kolego blogere, díky za jmenování, ale mohl byste alespoň dát mé jméno proklikávací na můj konkrétní blog. ;-) Pokud vyznělo z mých blogů, že nechápu důvody nezaměstnanosti, není tomu tak.

Nicméně obvykle své blogy mám krátké a pokud možno výstižné.

Zabývat se celou problematikou nezaměsnananosti není na důsledcích (nás občanů), ale na příčinách (politiků apod.). Děkuji. Nikol Paťorová

0 0
možnosti
Foto

Milá kolegyně, musíme se ohradit, protože politici téměř nevnímají naše problémy. Opravdu nemá valný smysl usilovně hledat práci, když přebujelý stát všechny peníze z nekřesťanských daní prožere.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik