Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, ono je to jedno. Svobodní se dostanou do parlamentu (pokud vůbec někdy) až se změní společnost. Nemůžete chtít aby bolševické společnosti vládla pravicová vláda a zrovna tak je těžko představitelné, že by pravicově orientované společnosti mohla vládnout bolševická vláda. Lid má vždy takovou vládu jakou si zaslouží.

1 0
možnosti
Foto

svobodní dostanou šanci až změní rétoriku, zatím každého dnes nespokojeného a v budoucnu třeba i potenciálního voliče, spíš odradí tím, že ho nazvou bolševikem, karlomilem, klausobijcem, pravdoláskařem nebo vlezdobruselistou....kdykoli jim něco vytkne.

Povídat si sice můžou, co libo....ale shánět dakhle hlasy je úsměvné. Já bych nějakou evropsky protisocialistickou stranu i volil, ale jejich rétorika je pro mě už za čárou.;-)

0 1
možnosti

S kritikou jako kandidát Svobodných souhlasím. Snažím se v rámci možností program a jeho cíle zlidovět - série besed, přesně s tímto 

Ráb bych Vám ke kritice poslal jiný leták, než jste dostal, ale nemáte tu email.

0 0
možnosti

Z61d34e88n67a 50K12o59č52í

10. 10. 2013 13:00

To máš marný - zvrácenou ideologii ideologických tvůrců, kteří mají stranu pod palcem, nezlomíte ;-)!!

0 0
možnosti
Foto

Svobodné nezvolím...jen naiva může vidět uměnu tam, kde je obdiv ke Klausovi a Jakl účastníkem, ale za dobrý článek karmaR^

1 1
možnosti
Foto

Máte špatné informace. Svobodní s panem Klausem už delší dobu nekamarádí a pan Jakl za ně nekandiduje.

1 0
možnosti
Foto

Je to všechna jedna banda, jen různobarevnými mastmi mazaná.

0 1
možnosti

Mě se zdá, že svobodní nám tu chtějí zavést takříkajíc Ameriku. Nějak si neuvědomují, že bez američanů to prostě nejde. Navíc stranu, která má ve svých řadách lidi jako Jakla může volit jen ten komu se jednání pana Jakla líbí. A to jsou asi jenom svobodní.:-)

0 1
možnosti

Asi jste v Americe uz dlouha leta nebyl. Dnesni Amerika (US) je v podstate socialisticka a proto take rychle smerujici do pr.... A to je pravy opak toho, o co se u nas snazi Svobodni.

3 0
možnosti
Foto

program SSO nezaměstnanost nelikviduje, nýbrž vytváří

1 3
možnosti
Foto

Mohl byste uvést pro své tvrzení nějaké argumenty?

1 0
možnosti
Foto

Přece nemůžete od pravicové strany čekat, že bude občanům slibovat levicové zajištění práce pro všechny. To by už nebyla  pravicová. Konec konců tady až do roku 1989 zajištění práce pro všechny bylo (jinak řečeno pracovní povinnost) a výsledky si snad ještě pamatujete. Svobodní prosazují minimální zásahy státu do ekonomiky a očekávají, že ve svobodném ekonomickém prostředí podnikaví lidé nová pracovní místa spontánně vytvoří.

7 1
možnosti

Problém je , že do "ekonomiky"  třeba spadají i banky, a ty jsou utržený ze řetězu už dneska. Svobodné ekonomické prostředí je něco co se vytrácí už dávno i z ameriky. Není vám nic platná svoboda podnikání, když si naproti Vám otevře prodejnu multinárodní řetězec a prodává za nejnižší možné ceny tak dlouho, než Vás zničí. Kdo myslíte, že vydrží déle, oni s miliardou od Goldman Sachs, nebo Vy sice s elénem, ale úvěrem na  půl melounu od komerčky? Na to že lepší se prosadí, zapomeňte! To jsou jen vyjímky, které potvrzují pravidlo. Před 50ti lety to fungovalo, dneska už ne.

0 0
možnosti

Karma, zajímavá zpětná vazba Svobodným. Sám se je chystám volit, ale musím uznat, že za hlavní jejich slabinu pokládám právě neschopnost vysvětlit základní principy rakouské ekonomické školy lidem, kteří se o ekonomii příliš nezajímají. Na druhou stranu, je to těžké. Občas to zkouším a opravdu, ale opravdu to není lehké.

7 0
možnosti

Je to hodně těžký - dneska další pokus - po dlouhém vysvětlování to skončilo tím, že za komunistů měli všichni práci;-€. Na můj dotaz, když teda všichni makali, proč v obchodech skoro nic nebylo, bylo jen mávnutí rukou. Je to prostě těžký někdy. A pokud se lidi o ekonomii aspoň trochu nezajímají, tak je to asi nemožné.

6 0
možnosti

Problém Svobodných je hlavně v tom, že svoje myšlenky neumí vysvětlit "obyčejnému" občanu. Tihle lidé neumí počítat a třeba pojem superhrubá mzda je pro ně málem sprosté slovo. A hodně si mezi těmi "obyčejnými" lidmi uškodili i panem Jaklem a jeho spojením s Klausovou amnestií. Nemluvě o tom, že tihle lidé z nějakého mě zcela neznámého důvodu považují za pravici i ODS a TOP09.

0 2
možnosti

Že Svobodní považují ODS a TOP09 za pravici není pravda!  S populismem jsou opravdu na štíru, ale i proto je volím.

3 1
možnosti

A v čem je v tomhle SSO horší než jakákoli jjiná strana, aneb koho má tedy pravicový volič volit? 'Karla'?

3 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik