Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... moje karma a naprostý souhlas je pod tímto článkem pouze slabý odvárek :-)!! Ale naději na cestu ven z této paragrafové džungle ve svém věku už tak trochu také ztrácím :-/!!

0 0
možnosti
DB

život a evoluce lidských skupin a i evoluce lidských ekonomických aktivit nesestává jen a jen z přehazování písku či výroby traktorů............za základní výzkum si také nic nekoupíte......možná za sto let.......ale ne nyní.... ale odfinancovat se musí nyní........a právě tak učitelé, kteří nejsou výrobkem pro trh........a ani výsledek práce učitelů není prodejný na trhu.........i když se to tak může jevit..........jsou práce, které nejsou prodejné na jednoduchém trhu..........který máte na mysli.......stát je poněkud větší organizace než malá stavební firmička se sedmi zedníky a jedním ING......a je tedy i nutné mít jiný pohled na věc.........

0 3
možnosti
MB

Ano, jako zastara - Sebekontrola traktoristy - Tak svazácký průkaz mám i ten stranický, i na odborový jsem nezapomněl ! Vyrážím . Boha jeho, kde mám pluh !?:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu a hodně lidí to tak i vnímá. Problém je, že si většina takto smýšlejících lidí myslí, že tohle dokáží napravit výměnou těch co vládnou. Bohužel to co se děje je systémová chyba demokratického státu, která výměnou parazitů nezmizí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 927x
Stavební inženýr, v důchodu, zajímající se o politiku, ekonomiku, nové technologie a životní styl.

Seznam rubrik